#2022KMA : Samen 2022 kilometer rennen en lopen 

Wilt u trainen voor de 20 km van Brussel of de 10 Miles van Antwerpen? 

Keeping me alive biedt u een manier om in vorm te blijven en de druk van de ketel te halen, alleen of in teamverband, met mooie prijzen op het spel: de #2022KMA!

 

 

Wanneer ? Van 18/04 tot 24/04 inbegrepen

 

Wat ? Ren en wandel zoveel mogelijk kilometers, met je familie, vrienden en collega's, om samen 2022 kilometer te halen ten voordele van Keeping me alive! Elke kilometer is belangrijk, dus je hoeft geen sportman te zijn om bij te dragen aan deze collectieve uitdaging!

 

Hoe ? Elke loop, elke wandeling, zal geteld worden via het Strava platform. Alle deelnemers moeten zich registreren op Strava en lid worden van de "Keeping me alive"-club via deze link: https://www.strava.com/clubs/897073

 

Inschrijving ? Via https://www.actito.be/wf/7270/23/fr/Start.act?source=AAA

Wat win ik?

Elke deelname helpt ons om onderzoek naar hoofd- en halskanker te financieren. Toch willen we u belonen. 

Champagne van Cuvée Nicolas zal worden aangeboden aan de winnaars van de volgende prijzen:

- Afstandsprijs: voor de persoon die van 18/04 tot 25/04 de meeste kilometers heeft gelopen/gewandeld.

- Originaliteitsprijs: voor de persoon die de meest originele vorm heeft getekend met zijn of haar route op Strava.

- Willekeurige prijs: voor de persoon die wordt getrokken onder alle deelnemers (alle categorieën inbegrepen).

 

Waar ? In België of in het buitenland, alleen of in een team! Op het gevaar af in herhaling te vallen, herinneren wij u eraan dat sociale afstandsmaatregelen in acht moeten worden genomen als u gaat lopen of wandelen met andere mensen dan die in uw bubbel.

 

 

Voor wie is het? De uitdaging staat open voor iedereen, van 7 tot 77 jaar oud. Ren of wandel met je familie, je vrienden, je collega's, ... Het doel is om samen 2022 kilometer te halen, dus elke kilometer telt! 

Hoeveel ? Om de projecten te financieren die gesteund worden door de vzw Keeping me alive, zal een vaste bijdrage van minimum 5,00 EUR gevraagd worden aan de deelnemers op het ogenblik van de inschrijving. De betaling zal worden overgemaakt op de rekening van de ASBL Keeping me alive BE67 3630 3039 4887, met vermelding als mededeling ''2022KMA + voornaam + familienaam''.  Als u wilt, kunt u gesponsord worden. 

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor #2021KMA! Wij rekenen op u en uw gemotiveerde benen om samen deze sportieve uitdaging aan te gaan en op 24 April 2022 het doel van 2022 afgelegde kilometers te bereiken!